Aurelia…

11.01.2018 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Jeg er blevet ret vild med Aurelia – det engelske brand, som har sat Probiotic på verdenskortet – i hvert fald på mit…

Jeg fik gennem Anette fra Beautyspace den skønneste nat-olie (Cell Repair Night Oil), som skulle genopbygge samt tilføre fugt – den dufter skønt og beroligende og er et virkeligt skønt produkt at gå til ro med.

Siden har jeg erhvervet mig deres cremedeodorant, som er en slags creme i en krukke, der først bliver pudderagtig, når den påføres under armene med fingrene – det krævede lige lidt tilvænning, at tage deodorant på sådan, men den virker og holder hvad den lover.

Senest har jeg så kastet mig ud i vaskeklude fra Aurelia… de er lavet af bambus og er tynde og fine. Overfladen har en blid exfolierende effekt så de er perfekte til vask af ansigtet.

Jeg fandt en pakke på Aurelias egen webshop med 7 stk. i, men jeg har set at der i Matas sælge en pakke med tre.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook