Heartmade slangebælte…

16.01.2018 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg har i et stykke tid nu ønsket mig det flotte slangebælte fra Heartmade – jeg har altså bare været for nærrig til at give 1600kr. for det, så det er først nu, hvor jeg var så heldig at finde det på tilbud, at jeg har fået fingre i det.

Jeg har købt det der hedder Laros – det er i sort ruskind og med “guld” slange.

Jeg har sat det sammen med en armygrøn skjorte på billedet, men vil helt sikker bruge det til mine kjoler også – det er et bælte, som er ekstra pænt, når det hænger lidt.

Kram!

4 thoughts on “Heartmade slangebælte…

 1. Hej. Hvor har du fundet det henne? Jeg har det nemlig i sølv men vil også gerne have det i guld men kan ikke finde modellen nogen steder. Og Heartmade butikken siger at de er udsolgt og ikke får denne model igen…
  Tak for hjælpen!
  Vh Danielle

  • Hej Danielle
   Jeg har købt det hos Merci i Give.
   De har en webshop, men der kan jeg ikke lige se det længere.
   Jeg krydser fingre for at du finder det.
   🙂 Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook