Jørgen Simonsen udstiller på Gimsinghoved…

22.01.2018 af: walkinrunout Kategori: I wish, Ikke kategoriseret, today

De flotteste skitser går forud for Jørgen Simonsens arbejde, men i min optik er de jo næsten små kunstværker i sig selv. Skulle det nogensinde ske, at jeg får sparet sammen til én af hans kreationer (og han tilfældigvis har lavet den så stor, at jeg kan passe den), så vil jeg helt klart have skitsen med ha ha

Udstillingen omfatter en hel række af kjoler, bluser, bukser, jakker og frakker og alle helt unikke – det er jo Haute Couture… og i materialer og farver som jeg faktisk ikke her set sat sådan sammen før. Der er brugt en hel del sælskindspels og nogle ret klare farver – meget smuk kombination.

Min svigermor og jeg nød udstillingen og den tilhørende film om hvordan kreationerne er blevet til, helt fra ide til fashionshow og hvis jeg skal udpege mit favorit outfit, må det være det her nedenfor… i hvert fald strikken og jakken!! Skørtet vil jeg nok erstatte med et par bukser… 🙂

Kunne I tænke jer at se udstillingen… så findes den de næste par måneder på Gimsinghoved i Struer.

Den hedder i øvrigt Iskrystalprinsessen!

 

Kram!

2 thoughts on “Jørgen Simonsen udstiller på Gimsinghoved…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook