Hold på håret…

15.02.2018 af: walkinrunout Kategori: I wish

Billedet er ikke af mit hår… 😉

Vejret, vi har lige nu, gør det altså ikke specielt let at have krøller… – eller i hvert fald pæne krøller. De er nærmest en slags krus, hvis ikke man gør noget, når vejret er lige omkring frysepunktet.. og ja, det kan godt være at krus engang har været the shit eller måske bliver det igen, men jeg forsøger altså, så godt jeg kan, at undgå det.

Jeg har efterhånden oparbejdet en vis erfaring… jeps – det kommer jo med alderen – og nu er jeg faktisk kommet ret tæt på, at have fået nogenlunde styr på krølleriet. Derfor vil jeg lige dele et par tips med jer, som I måske kan bruge.

Mit bedste tip er at lade være med at tørre håret alt for meget med håndklædet – klem bare håndklædet omkrig håret, så det ikke er plask vådt længere og ryst så hovedet, så krøllerne sætter sig naturligt.

Tilfør lidt olie i spidserne… eller i hvert fald et par cm fra hovedbunden og ud til spidserne og lad håret tørre en lille smule. Tilfør herefter noget curl creme fx. denne fra Keune, der giver både spændstighed og struktur til krøllerne.

Foruden at give hold til krøllerne beskytter cremen også håret mod varme fra føntørring og krøllejern og den kan faktisk også bruges i tørt hår.

Keune forhandles bl.a. hos Smarthair.dk og sortimentet er virkelig stort – er du derfor ikke velsignet med krøller 😉 er der alligevel nok nogle stylingprodukter, der passer.

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Smarthair.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook