Når man er på kjolejagt…

21.02.2018 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , , , ,

Min yngste søn skal konfirmeres til maj og vi er midt i den store planlægningsfase… bestilling af mad og serveringspersonale, indbydelser og bordplan og selvfølgelig indkøb at nyt tøj.

Sønnike skal selvfølgelig have et fint sæt tøj til selve konfirmationen og et sæt tøj til sin blå mandag… og heldigvis er han ret afklaret fashion- wise og ved derfor præcis hvad han gerne vil have.

Noget helt andet er mig… he he… jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg gerne vil have på, men hey en konfirmation skriger da på en ny kjole… synes I ikke?

Jeg  er kommet så langt, at jeg har besluttet, at det skal være noget med lange ærmer – der kan jo godt være køligt i begyndelsen af maj og så skal det være med længde ned over knæene… – en lille afgrænsning i opgaven, men det giver jo stadig et væld af muligheder!!

Jeg har kig på disse…

De tre første er fra Esprit – chiffon, der falder rigtig flot og som er festligt uden at være for meget. Den lange mørke pudderfarvede er fra Filippa K og en halvpebret sag – den vil dog kunne bruges i mange andre sammenhænge, bl.a. til et bryllup, som vi også skal til senere på året.

Den hvide og lyserøde er fra Stine Goya – Den er super flot, men vil nok være lidt udenfor min komfort zone, men hey… det ér jo ved forårstid.

Og når vi nu er ved, det der er udenfor komfort zonen… så kan jeg ligeså godt tage denne gule lækre sag med fra Norr By Erbs  – Den er godt nok vældig gul, men også bare så frisk og sommeragtig – det vil dog være et must at forsøge at få en smule farve i ansigtet inden… så jeg må hellere lære det der selvbruner lidt bedre at kende…

Den hvide ved jeg lige præcis, hvad jeg ville style… nemlig med mit Heartmade-slange bælte og sorte stiletter. Den er fra By Malene Birger.

Gestuz  står for den lyseblå med blomster på – den er godt nok fin… og så kan jeg rigtig godt lide, at den går ned i V foran. Hvis den er for nedringet kan man jo bare tage en lille top under.

Den sidste, af dem, jeg har kig på er fra Mads Nørgaard – den er måske lidt for efterårsagtig når nu jeg tænker over det, men hans kjoler er bare altid så klædelige og behagelige at have på.

Hvad synes I?

 

Kram!

Reklame

8 thoughts on “Når man er på kjolejagt…

    • Ja… det er svært at vælge – og jeg synes faktisk at der bliver ved med at poppe nye op, som også er vildt flotte…

  1. Åh, hvor er det spændende! Jeg har lige købt kjolen fra NORR – og lidt spraytan, så er du en lækker missekat i den! Du ville rocke den med dine stænger og hårfarve 🙂
    Den skriger af fest og glæde! 😉

    • åh tak hvor er det sødt sagt… og den er også bare SÅ vildt forår/sommer lækker – og i virkeligheden vil den jo være fantastisk hele sensommeren også… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook