Coach New York…

08.04.2018 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

S

Sidste skud på parfumestammen…  Coach floral… der står skrevet, at den dufter af ananassorbet, pæon, jasmin, cremet træ, krystal musk og citrus og det er sikkert ikke løgn. Jeg synes jeg kan ane jasmin og pæon og noget lidt udefinertbart, som jeg tror er musk 🙂 men de øvrige noter er der sikkert – bare uden, at min uøvede næse kan udskille dem fra hinanden.

Under alle omstændigheder vil jeg anbefale jer at prøve at dufte til den, hvis i får muligheden… det er forår og glæde på flaske!

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook