Gult, blomstret og leopardmønster…

18.04.2018 af: walkinrunout Kategori: I wish

Ganni Tøj

Der er tre ting man ikke kommer udenom i modebilledet lige nu – gult! leopardmønster! og blomster!

Én af dem er jeg rigtig glad og helt hen i vejret over… de to andre, vil jeg sige vokser på mig!

Der er noget ret underfundigt når det kommer til nye trends – og for sådan én som mig, der nogle gange lige, skal se tingene an… eller bare er lidt forsigtig (jeg kalder det selv enten klassisk eller beslutsom om egen stil ;-)) er det ret sjovt at se på, hvor længe der går fra “NEJ… Dét kommer jeg aldrig til at have på” til “nå, men den er da egentlig ok”.

Til første udtalelse hørte alt tøj i gult… lige fra jeg så, at det skulle blive én af de store farvetrends og til nu… eller i går… faktisk.

Der greb jeg nemlig mig selv i at sidde og kigge efter ting i gult på Miliums webshop. Gisp… Det kom så dertil!! ha ha.

En T-shirt med teksten Happy Ending… den er da sjov og så meget gult er der jo ikke på. Den er fra Ganni ligesom hoodie’en jeg faktisk også faldt for – den er jo så til gengæld meget gul… men der er bare noget der gør, at den for mig, er ret spiselig – den er med andre ord bare cool.

Blomster… hmm – også lidt afventende her – og jeg må faktisk meddele, at jeg ikke engang er nået dertil endnu – måske jeg simpelthen kommer så langt bagud, at jeg helt springer denne trend over… ligesom flared-jeans sidste år!

Helt anderledes ser det til gengæld ud med leopard-mønster… i min optik er det jo næsten basis og jeg jubler virkelig over, at der lige for tiden er SÅ meget med leoprint, at man kan vælge og vrange både indenfor farver og størrelsen på leopardpletterne… Jubii.

Noget af det jeg lige nu kigger mest efter er en lang kjole i leopard. Dem jeg har vist her, er højt på listen og jeg tænker, at de vil kunne bruges hele året rundt – om sommeren tilsat lyse og klare farver og når det igen bliver mørkt og koldt med sort eller rød.

Har I det også sådan?

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Milium.dk

 

2 thoughts on “Gult, blomstret og leopardmønster…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook