Rejs dig…!

22.04.2018 af: walkinrunout Kategori: exercise

Jeg har aldrig fået givet jer en status på det knæ der… dét, som nu… indtil videre klarer sig uden korsbånd… – men det får I nu.

jeg har nemlig fundet noget som virker rigtig godt og som holder knæet så stabilt og stærkt, at jeg tror på, at jeg slipper for en operation.

Tradaaaa… et vippebræt!

På min arbejdsplads har vi hæve-sænkeborde så vi har mulighed for at ændre arbejdsstilling hen over dagen og samtidig har vi mulighed for at stå op og arbejde.

Jeg var ikke så god til at bruge det før min skade, men efter, giver det virkelig mening – kombineret med føromtalte vippebræt – som jeg har lånt af en kollega – har det styrket de små muskler omkring knæet, så det ikke gør ondt mere.

Man kan finde det hos Ergopartner, som er en webshop med alt muligt ergonomisk udstyr til os med kontorarbejde – og ud over vippebrættet, som jeg jo allerede har, har jeg lidt kig på en arbejdspladsmåtte, som kan give aflastning til, ikke bare knæene, men også til ryg og hofter.

 

Man kan både lave små og store afvekslende bevægelser mens man står på måtten, så man forbedrer sin blodcirkulation og din muskelaktivitet… det er da smart – og sundt.

Kender I mon til den slags? Og hvad gør I andre med kontorarbejde?

Kram!

 

Udarbejdet i samarbejde med Ergopartner

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook