tid til wellness…

18.05.2018 af: walkinrunout Kategori: exercise

Der popper med jævne mellemrum tilbud op om wellnessferier, yogaferier, spaophold og mindfull-ferier og jeg er blevet lidt draget af dem.

Jeg har dyrket styrketræning de sidste 4,5 år og faktisk kun det, men med min knæskade sidste år kan jeg godt mærke at alt er blevet lidt mere besværligt mht. smidighed – det har virkelig været rigtig hårdt at træne smidigheden op igen, men jeg har gjort det med elastiktræning, stræk, funktioneltræning og yoga.

Og hvor jeg sagtens kan undvære de tre første nu (og nej – jeg springer selvfølgelig ikke over… påpeger bare, at det ikke gjorde mig noget at undvære dem), så er yogaen gået direkte ind i mig – jeg synes simpelthen, at det er super skønt og noget der virkelig gør en forskel.

Jeg har gået én gang om ugen det sidste halve år og her i tirsdags var jeg så heldig at yogainstruktøren fik den geniale ide, at rykke undervisningen udenfor… hold da op en fantastisk oplevelse – i pagt med naturen og alt muligt 😉

Min yogainstruktør tager i næste uge 10-15 personer med til Malaga, for at holde wellnessferie med dem, undervise og hygge, men ok mindre kan også gøre det. fx er der rig mulighed for en ferie med Wellness i Blokhus på Strandhotellet.

 

Jeg kunne virkelig godt se mig selv på sådan en wellness-ferie med ro, god mad, træning og yoga… – og i smukke omgivelser.

Strandhotellet er helt nyt… det nybyggede hotel stod færdigt i 2017 og ud fra deres billeder at dømme, er alt opført og udført virkelig æstetisk smukt og den centrale beliggenhed i den lille badeby Blokhus, ved Vesterhavet, er jo altså kun et kæmpe plus.

De tilbyder alt fra korte weekendophold til lange ferier… – så det er egentlig bare at krydse fingre for, at vejret arter sig så jeg kan få lov til at udføre mit hundestræk, kattestræk og cobrastræk i det bløde varme sand 😉

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Strandhotellet Blokhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook