Når mændene går mig i bedene…

23.05.2018 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

De unge mænd i min familie – læs: mine to sønner – er begge teenagere nu og med det kommer der faktisk en hel masse sjove ting, som jeg intet aner om – diverse spil, slang-udtryk, snakken om piger og meget mere… men der dukker så engang imellem emner op, som jeg anser som mit fornemmeste gebet – bl.a. hudpleje (ordet skønhed er lidt for feminint.. endnu)

De skal derfor ikke nævne to gange, at de godt lige vil have lidt hjælp til hvad man dog gør ved de små knopper der efterhånden begynder at dukke op på næse og hage, før jeg griber chancen og fortæller, dem alt hvad jeg ved… eller ja, så længe de holder til at lytte.

I virkeligheden har de det lidt som jeg selv – det skal altså ikke være for kompliceret og så skal det bare virke!! Så mit svar er, at de skal sørge for, at holde huden ren og sørge for at spise sundt (hurra… for lige at få lejlighed til at sparke den ind). Noget med en ansigtsrens til mænd der stadigvæk er lidt macho og som ikke lugter langt væk af noget tøser bruger.

SIGR Mens Skincare er dansk og bygget på en drøm om at levere den ultimative serie til den moderne mand… se det lyder godt! Deres Face Wash renser i dybden, åbner porerne, fjerner skidt, døde hudceller og bekæmper acne og det er jo netop det der skal til. Desuden indeholder den Pro vitamin B5, som er kendt for sine helende og lindrende egenskaber, hjælper med binde fugten og holder den hydreret og Aloe Vera, der giver en kølende og plejende effekt. Den skal bruges morgen og aften sammen med varmt vand – nemt og bekvemt…

Jeg er lidt i tvivl om, det er nødvendigt for dem, at bruge en ansigtscreme også, så lige nu slipper de med vask og solcreme 😉

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Sigr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook