Ecco stiletter…

25.05.2018 af: walkinrunout Kategori: outfit

Efter mit ski-stunt har det ikke været helt let at gå med stiletter… desværre. Jeg kan godt have dem på, men er faktisk ret bange for at vrikke om på foden og gøre skade på mit knæ igen – derfor har jeg undersøgt markedet lidt for behagelige højhælede sko og er heldigvis faldet over et par rigtig fine sorte stiletter fra Ecco.

Jeg har lige prøvet at forestille mig en styling af de fine ecco sko … og dette er hvad jeg virkelig godt kunne tænke mig. Tasken er i ruskind og super flot – og jeg forestiller mig at den kun bliver pænere og pænere jo mere den bliver brugt. Patina på ruskind er noget af det fineste, synes jeg. Bukserne er helt plain… sorte og gerne en smule korte, så der er kig til anklen – det synes jeg er super flot til stiletter.

Toppen er virkelig festlig.. gul og guld – og med strop over den ene skulder. Den vil nok mest være til fest i min verden… men ok – det er stilletter jo faktisk også.

Plan B i den her sammenhæng er et par super flotte sandaler som også er fra Ecco

Den kan man sagtens skifte til ud på aftenen… hvis man ikke er helt færdig med at danse og stadigvæk se super fin ud – og det gode er, at de også rent faktisk vil kunne bruges til hverdag også.

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Juul sko

2 thoughts on “Ecco stiletter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook