Have-menneske…. tjaaa…

04.07.2018 af: walkinrunout Kategori: I wish

Nej, egentlig ikke – i hvert fald ikke i den betydning som de fleste tænker på, når ordet havemenneske dukker op. Jeg er til at sidde i haven, lege i haven, spille i haven, drikke rosé i haven og den slags og en lille bitte smule til at gå og nusse om mine rhododendroner, roser og hortensia… så i virkeligheden kunne jeg godt nøjes med en virkelig stor altan eller terrasse og så bare en masse krukker.

Nu bor vi i et hus med en ret stor have (synes jeg) – den er gammel og vi har tre æbletræer og et pæretræ, to solbærbuske og en ribsbusk – og alle dem er jeg ret glade for, men resten måtte for min skyld gerne bare være græs.

Jeg arbejder hen imod det… lige så stille, som et ikke-have-menneske nu kan og engang er den vel som jeg ønsker – forholdsvis nem og med de ting i, som jeg synes er pæne og anvendelige.

Jeg ser for mig… en fin grøn græsplæne, mine frugttræer og buske og små grupper af højbede med pæne blomster, krydderurter og rabarber i. Ja, rabarber vil jeg faktisk virkelig gerne have.

Noget a la disse fine små højbede… tilpas små til, at de er overskuelige for mig og alligevel tilpas store til, at de kan indeholde lidt grønt.

De er fra Lyngeshop.dk og det smarte ved dem er, at de er forsynet med en kant, så de ulækre dræbersnegle ikke kan komme op i dem. De samles på 30 sekunder og så kan man selv vælge om de skal være i rå jern eller varmegalvaniseret.

De fås i forskellige størrelser – fra 40 cm x 40 cm til 120 cm x 120 cm og man kan også tilkøbe bund, hvis man gerne vil have dem stående på terrassen.

Sidste plus… som I lige skal have med… der kan købes en kant til ydersiden af bunden, som gør at man kan stille dem direkte på græsplænen uden at skulle bekymre sig om bøvlet med at klippe kanter – for ja… livet er altså tit for kort til at klippe kanter – er I ikke enige?

Kram!

 

Udarbejdet i samarbejde med Lyngeshop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook