Graaa…

14.07.2018 af: walkinrunout Kategori: I wish

Mens alle andre svælger i gult og blomster er jeg … stadig, host host… ved rød og leopard!

Jeg synes de fine gule, sommerlige kjoler er SÅ flotte, men hver gang jeg begynder at kigge efter dem… kommer jeg til at tænke: uhh bare man kunne få den i rød ha ha – og ja, jeg har faktisk ikke besluttet mig for endnu om jeg skal kaste mig ud i et forsøg med gult, eller om jeg bare skal erkende, at jeg ER til rød.

Når jeg sådan tænker over det, er det jo egentlig ret meget vinter over leopard og egentlig også over rød, men da jeg virkelig elsker begge disse er det altså all year for mig.

Og heldigvis er der lige nu rigtig mange fine kjoler med leopardprint – både lange og korte.

Jeg vil rigtig gerne have en lang leopardkjole, og har lidt kig på den, som jeg har vist herover som nr. 4 – der er en Rue de Femme kjole og det smarte ved den er, at den har knapper hele vejen foran. Jeg er sikker på, at den vil være super flot både som kimono/cardigan over en sort T-shirt og et par jeans og så vil den selvfølgelig også være super bare som den er… tilsat masser af røde accesories som fx de røde sko med ankelrem og behagelig hæl fra Duffy, Rouge Red fra Cahnel på både tå- og fingrenegle, fin lille rød ruskindstaske fra Daniel Silfen og rød læbestift med det lækre navn Rouge Amour.

De øvrige kjoler på collagen er fra Only, Saint Tropez, Karmamia Copenhagen og Neo Noir.

 

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Seasidegroup

2 thoughts on “Graaa…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook