Badedragter…

25.07.2018 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

 

Lige nu har jeg ferie… yeahh – mega lækkert!! Jeg er lige midt i ferien, hvilket betyder, at jeg stadig har halvanden uge.

Normalt plejer vi at tage på ferie sydpå, når vi har sommerferie, men i år er vi for en gangs skyld blevet hjemme i Danmark. Et ret godt år, at vælge det på, hvis I spørger mig.

Der er faktisk bedre vejr herhjemme, end der er på flere af de velkendte feriedestinationer – men det ved I jo 😉

Det, jeg egentlig ville vise jer her, er… den eneste rigtige påklædning i disse dage. Jeps badedragter!!

Jeg bruger oftest bikini og har altid gjort det, men i år, synes jeg der er kommet så vildt mange flotte badedragter – og ja, skal man solbade og have lidt farve, er det stadig en bikini jeg foretrækker, men ellers er badedragterne da meget mere geniale. De sidder godt fast når man springer rundt i vandet og man behøver ikke være nervøs for, at halvdelen sidder helt forkert, når man kommer op af vandet og så er de geniale som toppe… bare lige en nederdel eller et par shorts over og så kan man godt, både tage på shopping, café eller lignende.

Jeg er til striber og bindebånd… – pæne detaljer, der gør at badedragterne er både flotte og spændende, for ja, vi er sikkert mange der kan huske badedragter fra “gamle dage”… ensfarvede og uden noget som helst der hjælper brystet med ikke at blive mast fladt ind mod kroppen… Sådan er det ikke mere.

Se bare her over. Den første sorte er fra Seafolly og vildt flot – bindebåndet gør den ret sexet… oh la la. Den anden er fra Marlie Dekkers og det specielle ved den er dels de vandrette striber i båndet om maven og dels de dobbelte stropper om skuldre og nakke. Den fås også i rød og ensfarvet.

Nr. 3 er fra Marie Jo… og ja… jeg har jo allerede bikinien i samme serie – jeg synes simpelthen bare at kombinationen af det maritime – striberne og det pang orange er så super flot. Den er nok min første prioritet.

Den sidste er fra Esprit, som altid laver nogle bh’er og bikinitoppe som sidder så godt på mig. Denne har også vatterede skåle, så den rigtig holder på brystets form.

Kram!

2 thoughts on “Badedragter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook