Pallesofaer…

28.07.2018 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jamen for sulan hvor ser den pallesofa hyggeligt ud…

Havemøbler er efterhånden en videnskab… de er ikke længere bare et bord og fire stole i enten træ eller plast – ja, det var de altså dengang da jeg var barn ha ha – de er næsten som almindelige møbler, der bare er flyttet ud i haven… borde, skamler, sofaer, lænestole osv.

Jeg har lige nu nogle gamle plastic-flet møbler – en blanding mellem spisebordsstole og lænestole og med et kæmpe stort bord til – det er super fint, når man skal sidde ude for at spise, men jeg kunne rigtig godt tænke mig noget lidt mere lounge-agtigt.

Og netop de her pallemøbler ser bare ud som om det lige var noget jeg kan bruge… Europaller, hynder og enten ben eller hjul og måske lidt maling – så er den klaret.

Jeg er ret vild med det sorte – det ser super lækkert og luksusagtigt ud, til trods for, at det jo stadig bare er paller.

Hos Mystack kan man helt selv designe hvordan ens møbler skal være – der er to størrelser paller at vælge mellem, flere slags hynder og puder og så kan man ogs¨å vælge mellem en masse forskellige slags stoffer til hynderne. Super smart.

Og se lige her… de kan jo også sagtens bruges indenfor… fx til et ungdomsværelse eller hjørne af et kontor, hvor der lige skal være lidt hyggeplads.

Hvad synes I om dem? er de ikke fede?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook