Skal vi på telttur?

30.07.2018 af: walkinrunout Kategori: I wish

Tager I nogensinde på telttur? eller bare på camping?

Jeg har kun været det én gang… men det har da ikke afholdt familien og jeg fra at købe et stort telt, som vi engang imellem har slået op i haven.

Det er lidt som dette.. plads til rigtig mange og med to separate rum og et fællesrum.

Det er rigtig, rigtig smart… især, når det ér slået op…. ha ha (hvilket i øvrigt er rigtig nemt)

Men det jeg egentlig ville vise jer er et lille telt… for sådan ét kunne jeg nemlig godt tænke mig. Jeg tænker ikke at det kan være særligt svært at slå op og så er det SÅ meget mere handy end det kæmpe store vi har nu.

Fx… denne weekend skulle vores ældste søn på weekend med en flok drenge til et sommerhus – der var ikke nok sovepladser i huset, så vi forældre måtte træde til med telte, madrasser og lign.

Det viste sig så bare, at ikke særligt mange unge drenge har en kæmpe stationcar, som kan fragte et telt, der dels vejer et ondt år, men som også fylder næste 2 kubikmeter…

Derfor begyndte jeg at kigge efter små telte… bare et til 2 personer – så kan drengene bruge det, når de skal på tur og vi, min mand og jeg kan bruge det, hvis vi skal til fest om sommeren og ikke gider booke hotel og desuden vil det være oplagt til cykelferier, hvor man ikke gider slæbe på ret meget.

Det her jeg har fundet er et pop op telt og det har plads til to personer. Det kan åbnes i taget – det synes jeg er virkelig smart… for der kan nemt blive ret hedt i sådan et telt…

Det vejer kun 2,6 kg og fylder ikke ret meget – og i specifikationen for det, står der, at det kan slås op på et minut… jo jo – perfekt pop op telt til ferien.

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook