Nye træningssko…

08.08.2018 af: walkinrunout Kategori: exercise

Mine elskede Asics træningssko er gået op i syningen foran på skoen… æv..

Det er de fedeste træningssko jeg har haft… virkelig flotte… pangfarvede og fantastiske at træne i…

Desværre har jeg ikke kunnet opdrive den igen – Asics laver fortsat Gel Noosa, som de hedder, men nu er de virkelig grimme og i bedste fald kun kedelige at se på… og enhver ved jo, at træningstyrken er ligefrempropertional med træningsskoenes lækkerhed 😂… så det var virkelig hårdt😉

Men så… på vej hjem fra Hamborg… besøgte vi Neumünster outlet… og her fandt jeg Pumaskoene her over. Jeg tror det er det tætteste jeg kommer på mit ønske til træningssko… og til dagens træning – levede de faktisk helt godt op til den del med styrke også ha ha.

De var tilmed utroligt billige… 350 kr… !!!

Tror jeg er tilfreds…

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook