Hvornår er man gammel nok til golf?

07.11.2018 af: walkinrunout Kategori: exercise

 

Svaret på det er 47 år… og ja, det er ene og alene taget ud fra egen erfaring 🙂

Da jeg som næste nyuddannet landinspektør skulle lave en udstykning ved en golfbane var jeg ret tæt på… ikke at spille golf, men at trave op og ned ad grønsværen… sammen med min makker. Vi blev enige om, at vi engang skulle starte på det hajs der… måske når vi blev gamle… så omkring 30.

Vi blev 30, men var faktisk ikke helt klar endnu… vi udsatte det til 40… altså der var jo mange fester der skulle danses til og bruges krudt på, mange boldspilskampe der skulle afvikles og så var der jo også børnene, der tog noget af den tid, vi havde tiltænkt golf… så ja – 40!

Da vi så blev 40 – for det første var jeg ikke på samme job længere og det gjorde det lidt mere besværligt at aftale noget, når det kun kunne foregå ved den årlige sommerfest, hvor jeg stadig kom med og egentlig var vi heller ikke helt klar endnu… så 50 da!!

Det var planen… lige indtil min mand fast besluttet gik i gang med at tage golf-kortet… og fik overtalt mig til at være med. Det var i slutningen af august… for når man beslutter sig for noget… så venter man da ikke på det rette tidspunkt (som for alle andre er foråret – så man kan nå at lære, spille og få lidt erfaring, før alt vinterlukker).

Vi gik i gang… vi fik teori… golfundervisning… bestod slagprøver… teori… og kaninmatchs – og yes… nu er jeg én der spiller golf 🙂 – så meget faktisk, at vi brugte en dag i ferien på en bane i Provence på at gå rundt og golfe den.

Og ved I hvad? det er faktisk ok sjovt… har I prøvet?

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook