Zadig et Voltaire… on my wishlist… og en smagning der gav varmen…

14.11.2018 af: walkinrunout Kategori: today

En mail tikkede ind… “Mid season sale”…  og vupti, så er man fanget i et univers af rock’n roll, cashmere, slangeprint, crunchy strik, girlpower og lyserøde farver…

Zadig & Voltaire er ét af mine favoritbrands og det er stort set alt derfra jeg godt kunne tænke mig – se bare lige de få ting jeg har fundet frem her… er de ikke skønne? Der er basis for en god ønskeseddel!! Selvom de holder Mid Season sale er det altså ikke lige en butik jeg går amok i – men klart et plus lige at kunne spare 30-40%

I aftes stod den derimod på noget jeg godt lige kunne springe på… smagning af Hedvin til ost! Mange vil helt automatisk ty til rødvin, når de serverer ost til dessert, men det er ikke den eneste mulighed man har.

I går fik vi, i den vinklub jeg er medlem af, mulighed for at smage og ikke mindst høre om en tør sherry, en madeira og 4 portvin. Den hvide portvin fra Cottas var min favorit – den var 100% hele vejen fra duft, over smag til eftersmag… virkelig en vin, jeg skal have fat i.

Sherryen var tør og faktisk med en smag jeg følte, jeg aldrig havde smagt før… og det har jeg sikkert heller ikke haha – det var jo moderne før jeg overhovedet vidste, at der var noget der hed alkohol… – den var nok den af dem, jeg ville springe over – men vi blev fortalt, at den skulle være eminent til tapas, så måske den får en chance engang.

Kram!

3 thoughts on “Zadig et Voltaire… on my wishlist… og en smagning der gav varmen…

  1. Pingback: Walk in – run out Go’ Weekend…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook