Go’ Weekend…

16.11.2018 af: walkinrunout Kategori: today

Uge 46 fløj af sted… fyldt med gode stunder… jeg fik startet julepyntningen… – dog kun i form af en lille lyskæde langs vores gelænder på fortrappen – det skal jo nødigt tage overhånd allerede i november – men der var bare lige pludselig så utroligt mørkt alle vegne.

Gang i brændeovnen kom der også og jeg fik smagt på en fin lille rom, som min mand havde med hjem fra sidste weekends herretur til Flensborg. Lækkert!

Lidt i samme dur… sidste arrangement i vinklubben bød på hedvine og ost – i sandhed en god kombination som I kan se lidt mere om her.

Nu er jeg så klar til weekend… for denne bliver en god én af slagsen….

Der er dømt rigeligt tid til morgenkaffe, lørdagsyoga, søndagsgolf og selvfølgelig en omgang bodybuilding 😉 – men først skal jeg teste en Dermaroller-behandling hos Skinsense i Herning. Jeg er meget spændt, for hvis man ellers følger lidt med i beauty-universet er man ikke i tvivl om, at sådanne behandlinger kan gøre underværker… jeg synes så også bare, at det ser ud som om, at det godt kan gøre lidt ondt.

Jeg har på forhånd fået at vide af Elin, som min kosmetolog ved Skinsense hedder, at jeg også nok skal forvente en vis rødmen i huden efterfølgende… Så det er vist godt, at aftenen bare skal stå på familiehygge med mand og børn.

Jeg skriver om min oplevelse af behandlingen i et senere indlæg… 🙂

Noget helt andet, sødt og vigtigt… er, at By Malene Birger og mødrehjælpen har indgået et samarbejde – som her resulteret i tre skønne T-shirts i orange, sort og hvid.

Jeg har hapset den hvide… og glæder mig til at sætte den sammen med mine guld-sneakers og en sort blazer!

De kan alle tre findes her.

Kan I have en skøn weekend!

2 thoughts on “Go’ Weekend…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook