Kom igennem vinteren…

19.11.2018 af: walkinrunout Kategori: today

Der blev egentlig ret køligt denne weekend. Da jeg legede taxa for ældste-sønnen i weekenden viste temperaturen i bilen 0 grader – uf!! Det er super flot, bevares, men også koldt for fødderne.

Støvlevejret er her… og hvis alt er som det plejer, fortsætter det et par måneder eller tre endnu. 😉

Da jeg elsker støvler og ja, faktisk også vinter, men hader kolde og våde fødder, har jeg lige tænkt mig, at give et bud på, hvordan man kommer gennem vinteren i støvler.

All time favorit er den tunge militær-inspirerede snørestøvle – den er superfin til både korte og lange nederdele – til bukser og ja, den går såmænd også til joggingbukser – ja, et outfit man ofte ser mig i, når jeg tramper i pedalerne hjem fra træning… joggingbukser, støvler, dynejakke og vådt hår (godt, at jeg cykler hurtigt ha ha)

De høje støvler slipper man heller ikke udenom – desværre er jeg blevet både magelig og lidt mere ustabil i knæet.. så det sker sjældent, at jeg hiver dem med høj hæl frem – men hvor er de ellers fine, stillige og bare lidt mere wauw!

Røde støvler!! og så i velour… julefrokoststøvle eller bare den, der lige højner ethvert outfit… hælen på dem jeg har her er i hvert fald yderst venlig til både dans og hverdag.

Den langskaftede støvle er ved at vise sig i modebilledet igen – er det bare mig eller er det på tide? Jeg har et par gamle brune langskaftede støvler, som har stået stille et par sæsoner nu, men med nederdelene der  er fremme nu, er de blevet støvet af og kommet frem på hylden.

Den sidste er sådan allround-støvlen – fin og kan bruges til alt – denne her lukker tæt til om anklen og det kan jeg bedst lide – det gør det nemlig lettere at have jeans ud over… og det er nu engang pænest imo 🙂

Er I tanket op på støvler i år eller skal der ud og investeres? Alle ovenstående er fra Vagabond, og der er faktisk mange flere, at vælge imellem, men hey… der skal jo også være budget til sandaler på et tidspunkt ha ha. 😉

Kram!

Udarbejdet i samarbejde med Skobox

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook