Hverdagsliv…

03.12.2018 af: walkinrunout Kategori: today

Så er vi klar på en ny uge – totalt ladet op og fuld af energi… ikk’? Det kunne godt være en joke, men jeg ér faktisk enormt overskudsagtig i dag – i hvert fald indtil videre.

Jeg har så også haft en virkelig skøn uge og weekend – masser af træning er det blevet til og jeg nyder det helt vildt.

Tirsdag var en kollega og jeg inde og høre Jan Gintberg fortælle om “den gode ide”… et meget underholdende og givtigt arrangement, som satte en masse tanker i gang. Formen var interview-agtig og med klip fra forskellige programmer som Hr. Gintberg har medvirket i.

Og så er vi jo gået ind i december… og jeg har fået en lækker, lækker chokolade julekalender fra Anthon Berg af min mand… og indtil videre går det ok med, ikke at spise forud 🙂

Nu her senere skal jeg have et par piger på besøg – og hvis jeg ellers lige når at få det bikset sammen, vil jeg prøve at lave hvid glögg – Min svigermor og jeg fik det på D’Angleterre sidste weekend og det smager altså vildt godt. Det er knap så sødt som den røde og så synes jeg at de forskellige julekrydderier kommer til deres ret på en helt anden måde.

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook