vin med mere…

23.12.2018 af: walkinrunout Kategori: today

Det der ‘mere’ kan være mange forskellige ting og i virkeligheden behøver der egentlig slet ikke at være mere – sådan har vi det i hvert fald nogle gange.

Nu er det ikke fordi vi drikke hver dag – trods det, at jeg faktisk har læst på facebook, at det skulle være sundt med et glas rødvin hver dag… ja, på facebook 😉 og det skulle vist endda kunne gøre det ud for en times motion!

Men den hopper jeg ikke på – og jeg vil da på ingen måde heller undvære min træning – så for mig/os er det med vin et ekstra gode i livet – og netop derfor er det altid spændende at gå på opdagelse i det uendelige vinunivers.

Vi har for nyligt fået 3 flasker Solene fra Vin med mere, som er en vinbutik med tilhørende webshop, der har specialiseret sig i al slags vin.

Vi synes det er rigtig interessant at smage forskellige slags vine og min mand har købt et smagssæt, hvor de forskellige dufte der er anvendt i vin og lignende er repræsenteret. Når man dufter til disse små flasker er det lettere at genkende duften og smagen i vinene.

Så det fik vi lige lidt tid til at gå med…

Vin med mere har båden en fysisk butik samt en tilhørende webshop. Den fysiske butik ligger i Kolding, men fra webshoppen leveres der til alle dele af landet.

Noget af det jeg synes er rigtig rart ved webshoppen er, at den giver så god mulighed for at fremsøge indenfor forskellige emner fx. vintyper, lande, distrikter eller druer. På den måde giver det mulighed for at sammenligne det udvalg der forhandles.

En ekstra mulighed er smagskasser – de laves med et udpluk der enten er afstemt efter hinanden eller for at smage ting op mod hinanden. Det synes jeg altid er spændende og så er det faktisk den måde man lærer mest om forskelligheden indenfor vin, synes jeg.

Leveringen tager 2-4 dage og hvis man spenderer mere end 499 kr. er fragten helt gratis.

Kram!

*** udarbejdet i samarbejde med vin med mere***

2 thoughts on “vin med mere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook