Man Bag… it’s a thing…

15.01.2019 af: walkinrunout Kategori: tips & tricks

Udarbejdet i samarbejde med Packyard.dk

Min ældste søn er lige blevet 17… OMG! Ej… det er virkelig fantastisk med store børn – der er så meget selvbestemmelse, så meget nyt og så meget mere fashion, end nogensinde før.

Bl.a. har han for nyligt erhvervet sig en Man Bag – jeg ved faktisk ikke om man bruger det ord, men jeg husker det selv fra et afsnit fra” Venner” hvor Joey, havde købt en taske og stædigt holdt fast i, at det altså var en Man Bag og yderst moderne – det er selvfølgelig nok omkring 10 år siden… men nu er vi altså nået dertil 🙂

Min søn har én fra Nike og har den med sig næsten overalt… indeholdende nøgler, telefon og airpods og i virkeligheden er det da super smart – for hvilken pige kender ikke til at skulle holde mandens eller kærestens happengut, fordi de jo ikke kan have det hele i lommerne.

Min søn har én fra Nike og har den med sig næsten overalt… indeholdende nøgler, telefon og airpods og i virkeligheden er det da super smart – for hvilken pige kender ikke til at skulle holde mandens eller kærestens happengut, fordi de jo ikke kan have det hele i lommerne.

Jeg har forgæves forsøgt, at overtale min mand til at få sig én, men det er indtil videre ikke lykkedes…

Men det afholder mig så ikke fra lige at give tippet videre til andre – de mande-skuldertasker jeg har fundet er alle rimeligt neutrale, lidt sporty og med mulighed for at bære dem cross-body, så man nemt kan cykle o.lign. med dem.

De øverste tre er fra The North Face, og nedenunder fra henholdsvis Adidas, carhartt og Lacoste – og det gode er at priserne er lige omkring et par hundrede kroner.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook