Hverdagsliv… New York…

21.01.2019 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

Ha ha… det kunne godt lyde som om jeg rent faktisk har en hverdag der lige indbefatter New York… – men det har jeg desværre ikke… Nej jeg er blevet inviteret dertil af min bonusmor her i 2019… altså hvor heldig er man så? det er helt vildt og jeg glæder mig SÅ meget, at det helt er svært at vente.

Det er mit første besøg… ja faktisk i USA overhovedet, så det er super spændende.

Vi har planlagt at være der en uge og selvfølgelig få set, ikke bare så meget som muligt, men også alt det rigtige… Jeg har selvfølgelig googlet og fundet diverse guides til seværdigheder i byen, så det er der styr på… men måske er der små perler, som ikke er nået med i de store guides og som nogle af jer kender til… i så flad må I endelig smide en besked eller et link.

Ellers har weekenden været i festens tegn – vi var til fødselsdagsfest med en af min mands tennisvenner – besøg på Museet i Struer som har en udstilling om lyd – og efterfølgende utrolig lækker middag med dans og musik til den lyse morgen – eller ja, det havde det været hvis det var sommer ha ha… for selvom det blev ud på morgenen, var der altså ret mørkt 😉

Jeg sneg mig lige til at snuppe et billede af mig selv foran det lydisolerede rum, hvor man har mulighed for at høre alt om opbygningen af højtalere i forbindelse med Surround Sound

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook