Pynt til væggene…

22.01.2019 af: walkinrunout Kategori: kreativitet

Udarbejdet i samarbejde med plakatrammen.dk

I sidste uge så jeg løvens hule for allerførste gang… og inde hos Løverne var et firma som lavede de skønneste plakater – Dialaegt, hed det og de har specialiseret sig i at lave plakater og posters med udsagn som forskellige personer/faggrupper/sportsudøvere og lignende vil sige…

Jeg følte mig lidt ramt af den de kalder “Moren” – jeg tror at de fleste mødre kan nikke genkendende til stort set alle udsagn på den… og det er så netop deres koncept – de har fået udsagnene fra de respektive grupper af folk med netop det erhverv, den sportsgren osv. til at indsende udsagnene – præcis for, at man skal kunne relatere sig til det… smart. Virkelig smart 😉

Billedet er lånt fra Dialægts egen hjemmeside.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig én af deres plakater, for de rammer virkelig plet – og så vil jeg sætte den i en ramme og hænge den op i gangen.

Jeg har fundet en super fin ramme i sortlakeret aluminium, som jeg synes vil passe rigtig godt til – som dem nedenfor… – først havde jeg overvejet en guldramme, men jeg ved ikke lige om jeg synes det passer så godt sammen med den grå baggrundsfarve.

… og så lige mens jeg sidder og skriver dette tænker jeg, at det da også kunne være fedt at lave en hel væg med forskellige posters og billeder i alle mulige forskellige former, men med ens rammer – så der et en lille smule system.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.