Outfit fra Sea-side…

25.01.2019 af: walkinrunout Kategori: outfit

Udarbejdet i samarbejde med Sea Side

Sea Side er en af de lækreste butikker der findes i Løkken, hvor vi har sommerhus – ja, de har faktisk også en butik i Blokhus, men det er den i Løkken jeg nyder godt af, praktisk talt hver sommer.

De fører rigtig mange af de brands som jeg bruger til hverdag og udvalget er virkelig stort. Ud over en masse aaccessories og en masse tøj forhandler de et meget stort udvalg af fodtøj bl.a. støvler, sandaler, sailorsko, gummistøvler med flere. 

I stedet for bare at remse en hel masse brands op har jeg sammensat et outfit, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at hoppe i og gå en lang tur på stranden i – og ok… måske jeg lige ville tilføje en vinterjakke over ponchoen – det er trods alt Vesterhavet og med stor sandsynlighed for vestenvind.

Blusen jeg har fundet er fra Nör og i velourblonder, ponchoen fra Mathlau, synes jeg er den flotteste grønne farve og så er det et plus at den er i cashmeremix. Bukserne er helt plain… sorte og i cigaretfacon – de er fra pbo. Støvlerne er fra Billi Bi og en super lækker blanding af en slags vandrestøvle og en smart nitte-støvle.

Smykkerne er fra Julie Sandlau og tasken fra Tommy Hilfiger. Jeg er helt vild med størrelsen på den og at den er så stilren – kun et enkelt lille logo og så ellers bare smukt skind.

Tørklædet er meget spraglet i forhold til, hvad jeg plejer at gå efter, men det er bare lidt som om, at farverne er så dybe og rolige, at de sagtens kan sættes sammen med alle de andre vinter-items jeg har fundet. Det er fra Gustav.

Kram!

 

2 thoughts on “Outfit fra Sea-side…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook