Hverdagsliv… tur til Amsterdam…

14.03.2019 af: walkinrunout Kategori: travel

I de gode gamle dage… da min mand var under 40 år var han med i Round Table. Jeg tror jeg har skrevet om det før… men én af de ting der hørte med dengang var en årlig weekend, hvor man mødtes med de andre klubber i Europa, der havde det samme nummer som hans.

Vi har fortsat denne tradition om at mødes årligt og i sidste weekend gik turen til Amsterdam.

Og i stedet for at indlogere os på et ganske almindeligt hotel, valgte vi at leje en båd… selvfølgelig med det passende navn ‘Den flyvende hollænder’ – for nogle var det en udfordring både med vipperiet og tanken om at være lukket inde i en lille kahyt, men jeg synes det var herligt 😊

… lige med undtagelse af, da min mand og jeg skulle gøre os klar til gallamiddag på ca. 1 m2 ha ha

Vejret var ikke helt fantastisk men så meget vand i en by, som Amsterdam har, gør altså noget godt.

Gallamiddagen foregik selvfølgelig også på vandet… smukt og med egen kaptajn og egen tjener.

Søndagen blev brugt på at se det store blomstermarked… og selvfølgelig en kop lækker kaffe langs én af kanalerne i området ‘De 9 kvarterer’. Det område kan virkelig anbefales… skønne små butikker blandet med kaffebarer og små beværtninger😊

Kram!

2 thoughts on “Hverdagsliv… tur til Amsterdam…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook