… mere end blonder og silke…

04.04.2019 af: walkinrunout Kategori: exercise

De fleste forbinder Hunkemöller med lækkert og sexet undertøj og det er nok de færreste af os, der ikke har set de lækre kampagner de har… men ved I hvad? Det er faktisk meget mere end det.

De har et stort sortiment af badetøj også og nattøj/hjemmetøj – I ved… det bløde og lækre man skynder sig at krybe i, når man har gået rundt i det stiveste puds og endelig er kommet hjem.

Men… noget af det jeg selv er allermest fan af ved Hunkemöller, er deres sportstøj – kvaliteten er super lækker og så kan de altså bare noget med at få det til også at se lækkert ud i fht. pasform – og nej jeg mener ikke at det er nødvendigt at få tights, der deler balderne ha ha… eller toppe der flasher det meste af brystet – det er sgu ordentligt og bare lækkert 😉

Jeg har fundet et udpluk af noget at det, jeg synes er det mest lækre lige nu og som jeg helt klart skal have købt mig. Sweatpants i smuk blå farve, sømløse tights som er fantastiske til yoga og endnu et par tights til styrketræning med kig til benet. den sorte og den hvide top er tiltænkt styrketræning mens den blommefarvede er til yoga.

Jeg har fundet et udpluk af noget at det, jeg synes er det mest lækre lige nu og som jeg helt klart skal have købt mig. Sweatpants i smuk blå farve, sømløse tights som er fantastiske til yoga og endnu et par tights til styrketræning med kig til benet. den sorte og den hvide top er tiltænkt styrketræning mens den blommefarvede er til yoga. Jakken er det man kalder “afledte udgifter” – den er jo super flot og kan da næsten ikke undværes. Til en sommerdag kan den jo også bruges som let overtøj 🙂

Sko og strømper har jeg, men igen… der er altså noget ekstra over træningen, når det hele spiller sammen.

Hunkemöller har et samarbejde med supermodellen Doutzen Kroes, og har haft det nogle sæsoner og lige præcis de dele, hun er med i fremstillingen af, er bare så fint farvekoordineret, at man næsten synes, at det er umuligt at vælge.

Sidste år var farverne sort, dyb marineblå og guld og jeg fik erhvervet mig flere dele fra den omgang. sportsbh samt velourtights… super lækkert. så dette år med støvet rosa og gengangere af blå og sort er helt perfekt.

Kender I sportskollektionerne fra Hunkemöller?

Kram!

2 thoughts on “… mere end blonder og silke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook