Strik … til de lidt køligere sommeraftener…

24.05.2019 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

REKLAME

Det kan godt være at vi i forhold til kalenderen nærmer os sommer… men det er ikke helt som om, at solen følger helt med i det game – jeg synes i hvert fald, at der stadig er en smule koldt og ikke mindst blæsende.

Vi husker alle sidste år… hvor vi fra begyndelsen af maj havde den varmeste og skønneste sommer og hvor tankerne var så langt væk som muligt fra striktrøjer og lange bukser.

Jeg har nu i noget tid siddet og kigget på, om jeg måske skulle forsøge mig med at strikke en cardigan – en sommer-én, som jeg kan bruge som jakke over kjoler eller t-shirts… bare indtil solen beslutter sig for at nu er det nu. (Meteorologerne på DR siger 3. juni… så den dato er ventet med længsel)

Cardiganen her er fra Hanne Falkenberg.. eller ja, mønstret er – og jeg garanter ikke, at jeg rent faktisk kan finde ud af det… men jeg kan da prøve. Man kan købe hele kit’et til sådan én for 688 kr. (str. L/XL).

Jeg er mest til den perlegrå eller grafit, men man bestemmer jo helt selv hvilken farve man vil have den i – garnet er bomuld/hør og findes i 13 farver hos Uldfisken. Hvorvidt man kan lave den i flere farver ved jeg altså ikke – jeg kan forestille mig, at snoningerne bliver lidt underlige, men måske nogle af de hard core strikkere, ved det.

Kram!

One thought on “Strik … til de lidt køligere sommeraftener…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook