Årets sommerferie…

12.08.2019 af: walkinrunout Kategori: Ikke kategoriseret

Første stop var skønne Amsterdam… et gensyn for tre fjerdedele af familien😉… vi nød hinandens selskab, shoppede, spiste, gik og prøvede den nye attraktion ‘outlook’, som er gynger på toppen af et højhus.

Anbefaling herfra… især hvis man som jeg elsker at se det hele lidt fra oven.

Næste stop var Deauville i Normandiet… her var vi slet ikke længe nok efter min mening – det var den skønneste lille by, med mange smukke huse, lækre butikker og ditto spisesteder – og så ligger den helt ud til havet og den skønneste strand.

Det alt overskyggende var dog de mange oplevelser fra anden verdenskrigs tid… alle D-dags-strandene… museerne og kirkegårdene.

For mig personligt tror jeg aldrig at jeg helt har forstået hvor stor den krig var, før nu… – og jeg fik en stor følelse af taknemlighed overfor de allierede… 🙏🏼

Vi har nogle venner, som bor i normandiet og som velvilligt gav os en guidet tur i deres jeep fra 1943… det var en kæmpe stor oplevelse.

Inden sidste stop, som var Reims, besøgte vi selvfølgelig også det maleriske Mont Saint Michel… og selvom det var tæt pakket med både turister og soveniershops, var det besøget værd.

Kram!

3 thoughts on “Årets sommerferie…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook