Januar 2020… smuttede lige forbi…

05.02.2020 af: walkinrunout Kategori: today

Det er altid ret hektisk i januar måned… og i år var ingen undtagelse. Vores ældste søn blev 18 år og der skulle selvfølgelig arrangeres lidt i den forbindelse. Der ud over fik vi en udvekslingsstudent fra Chile, som skal være hos os indtil sommer.

Endelig har vi brugt en del tid på at finde en ny hund. Kriterierne var at den skulle være lille, men ikke alt for lille og den måtte ikke fælde – det lyder som en overkommelig opgave, hvilket det overhovedet ikke var – de bliver jo revet væk, før de næsten er født.

Det lykkedes det hele og jeg sluttede faktisk januar af med en rigtig hyggelig dinner-date med en sød veninde… efterfulgt af koncert med Michael learns to rock og efterfølgende en kanon sjov og herlig bytur😊

Kram og velkommen til februar❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook