Inderst inde…

19.02.2020 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg kunne seriøst købe mig fattig i blonder – ikke af den slags som, for et par sæsoner siden var det helt store hit på bluser, kjoler og sågar bukser, men af den slags, som vi oftest gemmer væk – eller næsten væk😊 under alt det helt almindelige tøj.

Jeg tror det er en pigeting😜 ha ha

Under alle omstændigheder kender jeg i hvert fald til ret mange piger og kvinder, som ved hver ny sæsonstart kaster sig over diverse undertøjsfirmaers lækre billeder.

Et af dem jeg selv holder godt øje med er Hunkemöller – de formår nemlig dels at følge rigtig godt med og dels at lave en masse lækkert lingeri, der bare sidder rigtig godt.

Herover har jeg fundet lidt af det frem, som jeg godt selv kunne tænke mig her til foråret. Jeg er mest til sort, rødt og nude/lyserød… hvilket nok fremgår tydeligt og det skyldes at det også er de farver jeg oftest finder tøj i – og når det kommer til model og den slags så falder jeg altså lidt for frækt undertøj og så selvfølgelig når der er god støtte i bh og trusse ha ha.

Noget der også lige fangede mit øje blandt de nye ting, der er kommet frem, er badetøj – det er blevet mere in med badedragter igen og de må gerne være både lidt sexede, lidt mønstrede og med rynkeeffekter, bånd og sløjfer mm.

De to ovenover her, er dem jeg vil vælge at se nærmere på til sommerens dukkerter… hvis altså der bliver badevejr i DK. Vi har nemlig planer om at sommerferien skal foregå i sommerhuset… men nu ser vi 😉

Hvilke ting er I til, når det kommer til

Kram <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook