Jonglering af sociale medier…

11.03.2020 af: walkinrunout Kategori: today

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat og alle de nye, som de unge kaster sig over… I kender dem og har sikkert et forhold til dem… omend det måske er, at ‘det gider jeg ikke bruge tid på’

Jeg var med på fb fra 2008… og synes stadig, at set allerbedste ved det er, at jeg fik genskabt kontakten til nogle gamle veninder, som jeg ellers nok ikke ville have kunnet finde igen❤️ – tak for det FB

De sidste år har det gledet mere og mere i baggrunden for mig… der kom masser af reklamer og der er bare generelt for meget af venners venner… som jeg ikke finder særligt vedkommende😬

Men så er det godt, at vi har Instagram… der er selvfølgelig også meget ‘fyld’ men til gengæld er det super nemt at gå til… meget billedmateriale og uden alt for lange og komplicerede tråde af kommentarer – eller måske har jeg bare valgt mere rigtigt med at følge her.

Bonusinfo… på IG – øverst kan I altid finde det seneste blogindlæg 😉

Kram ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook