Redning til neglene…

20.04.2020 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Vi vasker hænder og spritter af og alt er godt😊… lige med undtagelse af neglebåndene og fingerspidserne… de har det mildest talt håbløst!

Jeg synes i hvert fald, at mine er tørre og har let til at sprække eller let til, at der kommer neglerødder.

CND Solar Oil afhjælper lidt, når jeg husker at bruge det morgen og aften, men jeg leder stadig efter en perfekt håndcreme – én der trænger hurtigt ind, dufter mildt og bare er fed på den ikke fedtede måde😏

Har I mon nogle bud?

Lige nu har jeg Tromborgs… som jeg faktisk synes ikke helt er fed nok… og så har jeg én fra Rituals, men den er lidt kraftig i duften… så hit me… jeg har på fornemmelsen, at jeg kommer til, at skulle bruge creme længe endnu.

Neglelakken herover er en af favoritterne og fra Nilens Jord… topcoaten er Sache Vite, som er den bedste, jeg har prøvet indtil nu😊

Kram❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook