Aktivitet i coronatiden…

26.04.2020 af: walkinrunout Kategori: today

Det giver jo nok sig selv, at der ikke er nær då meget som der plejer at være, men jeg har efterhånden fået indkorporeret et par rutiner, som jeg er glad for… og holder ved.

Min yogalærer kører online timer hver tirsdag og søndag – hun kan findes på Facebook under Betiina Larsen – her tager jeg fast søndagstimen og får derved strukket musklerne godt ud.

Træningen har jeg fortalt jer lidt om… jeg forsøger, at lave noget hver dag og veksler mellem fullbody, altså hele kroppen, overkrop og underkrop. Med 10 kg’s håndvægte til hjælp skal der tænkes lidt ud af boksen i fht. at jeg bare plejer at løfte og trække… men jeg dynes faktisk, at det går fint… jeg bliver dejligt øm og synes ikke at jeg taber voldsomt meget muskelmasse 😬

Der ud over er der jo også åbnet op på golfbanerne igen og jeg er så heldig at én af mine gode veninder også spiller – så der er blevet spillet og snakket lidt… i det skønne vejr vi har haft indtil nu😊

Og endelig… jeg er faktisk også kommet i gang med at løbe igen… hverken langt eller hurtigt, men helt uden at det gør ondt… Yeahh…

Hvad får I tiden til at gå med… når nu cafébesøg, vennemiddage, sportsaktiviteter og biografer har lukket?

Kram❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook