Hvorfor er tøj-sortering så svært?

13.05.2020 af: walkinrunout Kategori: today

Det burde ikke være så svært – og for nogle er det sikkert også nemt nok, men for alle os andre er det lidt op ad bakke at få hul på bylden.

Jeg vil ellers kategorisere mig selv som både ordensmenneske og ret struktureret… men når det kommer til tøj og sko er jeg virkelig dårlig til at rydde ud.

Jeg har både tøj der ligger og venter på at blive syet om- og ind, tøj jeg ikke kan passe længere (jeg har jo fået tilkæmpet mig nogle lidt større overarme, end da jeg var ung😊) samt tøj som jeg faktisk slet ikke ved hvorfor, jeg ikke får brugt mere.

I virkeligheden kan jeg nok bare godt lide at det er der😏… eller det kunne jeg… – for nu har jeg ryddet ud😊

På Instagram følger jeg Camilla Debell, som er stylist… og det var hende som fik givet mig det sidste skub med dette opslag ❤️

Første skridt for mig var dog, at aftale med mig selv, at jeg ikke behøvede at smide det jeg lage væk, helt ud… det måtte godt få en mellemstation i kælderen… så hvis jeg nu fortrød kunne jeg hente det igen🙈

Ellers gik jeg bare slavisk til værks efter ovenstående… og følte mig faktisk mere og mere let i sindet😊

Jeg var alt igennem af tøj… selv undertøj og strømper😅 og har tre sække jeg ikke vil have længere – noget af det vil jeg forsøge at sælge og noget skal bare gives væk.

Er I gode til at smide ud? Også tøj? 🙈

Nå men næste projekt er at gennemgå sko og overtøj….

Kram og god onsdag ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook