Bella Beluga… yogawear…

18.10.2020 af: walkinrunout Kategori: exercise, motion

I ca. 3 års tid har jeg lavet yoga sådan på regelmæssig basis… det vil sige næsten hver uge og nogle gange et par gange eller tre i ugen.

Jeg har altid dyrket gymnastik og været ret smidig, men efter flere år med styrketræning kunne jeg mærke at smidigheden forsvandt lidt… måske var det også alderen🙈… men i hvert fald!!! Den skulle tilbage – og her forekom yoga mig som det oplagte valg.

Jeg elsker det og gad faktisk godt gøre det hver dag… og ja, det er et spørgsmål om prioritering… så måske jeg gør det!!

Det jeg egentlig ville fortælle jer… var at jeg har fundet det mest fantastiske yogatøj.. Bella Beluga hedder det og det er uden sømme, rigtig strækbart og skønt at have på. Jeg har lige købt disse røde tights derfra.

De fås også i en kort model, som går til lige under knæet… og i vildt mange flotte farver.

Bare lige et søndagshint til yogafolket😊

Kram❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook