Træningstights on point…

19.11.2020 af: walkinrunout Kategori: exercise

Squat er stort i min verden… ja, det er al styrketræning faktisk, men der er bare noget helt specielt over squat. Det er ikke alene én af kongeøvelserne, det er også den øvelse, som bygger rigtig store og stærke ben og balder allerbedst, synes jeg.

Derfor er det meget vigtigt for mig at have tights som sidder, hvor de skal, er skønne at have på og som ikke bliver gennemsigtige, når de strækkes i stoffet😜

Det bedste par jeg har er fra Hunkemöller og er tæt på at være 3 år gamle… og det er altså lang tid for sportstøj… og især det som bliver brugt flittigt😉 – de er sorte og med mesh-detaljer, har høj talje og selvfølgelig squatsikre. Jeg tror ikke den eksakte model fåes længere, men jeg har fundet et par andre, som godt kan være et godt supplement.

De træningsbukser jeg har på ovenfor😊 – de er præcis lige så lækre som de gamle og så har de det fineste og lækre glimmerstof. 🤩 – lige nu mens jeg skriver, kommer jeg til at tænke på, at de da også sagtens kan bruges under kjoler, da de er så fine… så det må jeg hellere prøve også.

De hedder HKMX High waisted sportsleggins og hvis man er modig kan man faktisk også få dem i mørk lilla og orange.

Det er svært at se glimmereffekten på billedet, men jeg tænker, at den er ligeså fin som på de sorte😊

… og mens jeg lige er ved det… så er der altså også en anden vigtig ting, jeg lige vil slå et slag for… og det er selvfølgelig sports-bh’er – her er favoritten The All Star også fra Hunkemöller.

Den er super lækker, støtter godt og ser virkelig pæn ud på… jeg tog faktisk et billede i går til min træning, hvor jeg havde den på… men jeg er ikke lige modig nok, til at sætte det ind her… endnu🙈 – måske engang, når jeg virkelig bliver fit… eller bare bliver så cool, at jeg er ligeglad med letpåklædte billeder😏

Hvilket er jeres favorittræningstøj?

Kram❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook