Lad os fejre det vi kan!

11.02.2021 af: walkinrunout Kategori: shopping

Ja! Det kan godt være, at det, af nogle, kaldes et amerikansk koncept, der bare skal få os til at købe mere, men for mig, er det egentlig en anledning til at fejre… og det skal vi huske… altid!!! Og især nu.

Så vi fejrer valentinsdag! I hvert fald i år😉

Vi har booket en overnatning med private dinner – middag om aftenen, overnatning og morgenmad på sengen.

Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg har faktisk aldrig prøvet at få morgenmad på et hotel, hvor det ikke var buffet… men i stedet enten roomservice eller besøg på en lokal restaurant.

Det er lidt specielt i år… selvfølgelig foranlediget af corona-pandemien – for normalt vil vi bare lave en god middag og åbne en flaske champagne… friske blomster har vi næsten altid alligevel 😉

Det med blomsterne er stille og roligt sneget sig ind på mig… som ung syntes jeg, at blomsterbuketter var lidt spild af penge… pengene kunne jo bruges på alt muligt andet spændende – jeg havde jo selvfølgelig heller ikke så mange penge dengang – og jeg sad nok heller ikke så meget hjemme 😜

Nu synes jeg bare at det er vildt vigtigt… for jeg bliver virkelig glad af at se på dem og dufte til dem.

Min buket til valentinsdag skal i år være i lyserøde og orange farver… rigtige forårskærlighedsfarver – og ja!!! Jeg køber den nok selv, eller sender linket til denne post til min mand… med tag: VIGTIG ha ha – det kan trods alt ikke være nemmere for ham så.

Buketten kan købes online og med levering næste dag, hvis man bestiller inden kl. 13 😊

Skal I derude fejre valentinsdag? Og hvordan?

Kram – og glædelig valentinsdag❤️… – det er den 14. Februar 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook