Skål… og god weekend…

19.02.2021 af: walkinrunout Kategori: food & drink

Man har ligesom fået vænnet sig til at verden er lukket ned, ikke? Ens vaner har ændret sig lige så stille… både de gode og de dårlige.

Hos mig personligt er det virkelig et hårdt slag, at fitnesscentrene har lukket og at jeg er nødt til at træne hjemme og helt alene… hvis jeg altså ikke vil give helt på.

Tro mig… jeg har været ved det😏… men så kan jeg alligevel mærke på både krop og sind, at jeg skal lave et eller andet fysisk.

Det er så hjemmetræning med de to ti-kilos håndvægte jeg har, samt et par elastikker😅

Anderledes nemt er det at få sig en vane, hvor man lige skal hygge sig lidt… sidde længe ved bordet over aftensmaden og nyde et glad vin. Ikke fordi det sker hver dag… heldigvis😅 men fredag og lørdag aften er jo lige pludselig fri hver uge.

Både min mand og jeg kan godt lide et glas vin… faktisk foretrækker jeg det frem for alt muligt andet… undtagen koldt vand og varm kaffe😜 og jeg tror min mand har det på samme måde.

Lige nu er vi især glade for champagne, skarpt efterfulgt af hvidvin… rigtig tør og med masser af smag og jeg savner virkelig den årlige champagnesmagning vi plejer at holde sammen med tre andre vennepar. Jeg savner det faktisk så meget, at jeg har overvejet om ikke vi skulle lave lidt virtuel-venne-hygge… med vinsmagning.

Har du prøvet det? Jeg tænker, at det kan fungere… om end anderledes end vi plejer… til gengæld skal ingen jo så hentes og køres hjem 😂 – har du lyst til at prøve, kan du finde dine vine her – Smagekasser til næste virtuelle venne-komsammen, bobler til en særlig lejlighed… eller en almindelig onsdag… vi har kun det sjov, vi selv finder på.

Kram❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook