Run Baby, run…

19.03.2021 af: walkinrunout Kategori: Reklame, today

Når foråret lige så stille begynder at vise sig, begynder jeg at få lyst til små løbeture igen😊

Og ja… jeg ved godt, at det er muligt at løbe hele året rundt – og netop i år har jeg faktisk også løbet lidt sporadisk i løbet af vinteren… mit elskede fitness har jo lukket😏

Alt andet lige, er løb, for mig, en ting jeg virkelig har lyst til i forårs- og sommermånederne og når man mærker, at det kribler for at komme afsted… er det jo bare at gøre det.

Jeg har stort set altid løbet i Asics løbesko, hvilket nok hænger sammen med, at da jeg i din tid startede med at løbe fik jeg foretaget en løbetest… og med min stil fandt vi frem til et par Asics-sko.

Jeg har hørt fra flere, at ens stil sagtens kan ændre sig og jeg overvejer om jeg skal et smut forbi et sted, hvor de kan teste igen…

Løbere derude! Hvad gør man? Fortsætter ufortrødent med den viden man har… eller tjekker man fra tid til anden om fødder og stil er ændret… eller er det hele kun aktuelt, hvis man er hardcore og løber mange kilometer?

Kram og dejlig fredag! ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook