Design klassikere…

25.03.2021 af: walkinrunout Kategori: I wish

Reklame

Har I set programmerne ‘Danmarks næste klassiker’? Jeg har lige streamet dem og bliver lige imponeret hver gang jeg oplever den proces som de forskellige kunstnere er igennem.

Og jeg bliver altså også ret imponeret over hvad de rent faktisk får designet. Der er godt nok tænkt over det… og man fyldes næsten med ærefrygt over deres arbejde.

Jeg er især glad for stole og lamper… og hvis ikke det ville være en ret dyr hobby – og at jeg nok ville få en ret blandet samling… mere end jeg har nu… så havde jeg nok set om jeg kunne få fingre i nogle af de ting, der er blevet lavet i programmerne.

Jeg er især vild med lampen fra Anne Boysen, som er så vildt smuk at den næsten kunne stå i et rum helt alene.

Billede lånt fra Anne Boysen

Er den ikke flot?

… Den ville passe rigtigt dårligt hjemme hos mig… da jeg bor i en gammel, lille bungalow med forholdsvis små rum… men derfor kan man jo godt drømme…😊

Noget der til gengæld vil passe rigtig godt er en ny standerlampe… Louis Poulsen PH 80 😁

Dels er den virkelig flot og dels giver den det smukkeste lys… og her taler jeg af erfaring… for jeg har samme lampe som loftslampe hele fire steder i boligen.

Billede lånt fra Louis Poulsen

Denne PH lampe passer simpelthen perfekt ind, hjemme hos mig… den er klassisk på alle måder og alligevel slet ikke kedelig – nu synes jeg godt nok sjældent, at klassisk er kedeligt, men I ved hvad jeg mener – de smukke buer og den lille orange detalje gør den både sjov og på en måde omfavnende.

Jeg har fundet den med 20% rabat…. men måske er det alligevel et lidt stort påskeæg at forære mig selv… nu ser vi😉

Kram🖤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook