Hvordan jeg får nok protein…

31.01.2022 af: walkinrunout Kategori: food & drink, Get fit

Allerhelst vil jeg spise mig til det protein som er nødvendigt for opbygning af musklerne, men når jeg kommer fra træning er det sjældent at jeg er sulten…. Ja, jeg er faktisk oftest sådan, at jeg slet ikke kan spise noget.

Jeg tror det er meget individuelt hvordan det med mad i forbindelse med træning fungerer, så jeg gør det bare som jeg føler bedst for – og det er en masse mad inden træningen… Og en smule efter… oftest i form af en proteindrik og meget gerne med frugt og skyr i.

Jeg har lige tanket op hos bodylab, og var så heldig at de kørte en kampagne, så man fik 6 proteindrikke med i løbet 😊

Så dem prøver jeg lige af.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.